De Wind

Laura en ik zitten samen op de bank. Zojuist heb ik heur haar gewassen en nu knip ik haar nagels. We kijken naar buiten. Het stormt. ”Kijk, het regent bladeren”, wijs ik naar het groen, geel en rood van de bomen dat door de lucht zwermt. “Ga jij maar ergens anders waaien, in een ver land, zeg ik weleens tegen de wind”, merkt Laura op. “Maar de wind zegt nooit wat terug.”

 

Comments

 1. Dorien Lammers zegt

  Mooi gesproken

 2. Eric Coolen zegt

  Prachtig!

 3. Hoi Laura,
  Ja, niet gezellig dat de wind niets terug zegt.
  Droogt ze wel je haar?
  Ze wil natuurlijk niet naar een ver land maar bij jou zijn.
  Weet jij waarom?
  Groetjes,
  Margreet

  • Daniëlle Kraft zegt

   Hé Margreet, leuk dat je de site volgt. En die wind, daar houdt ze zó níet van :). Bij dit warme weer moeten het autoraam bijv. dicht, anders waaien haar haren over haar gezicht. Tactiele afweer!

Reageer op: "De Wind"

*